Vecka fyrtioett

none

En ny vecka tar sin början med regn och rusk, kalla golv och det enda jag vill är att krypa upp i soffan och titta på en mysdeckare. När tv-utbudet känns magert och det är svårt att enas på Netflix, känns en dvd i handen som ett bra alternativ. Har varit nyfiken på den här filmatiseringen av Agatha Christies klassiska roman ett tag, och då det verkar dröja med säsong två av Poldark i SVT, kan man frossa lite i Aidan Turner här. Samt Charles Dance, Miranda Richardson och Anna Maxwell Martin med flera namnkunniga skådespelare.

When ten strangers are invited to stay on an isolated island off the Devonshire coast, they find that the owners, Mr and Mrs Owen, are nowhere to be seen. As, gradually, each member of the party is killed, the remaining holidaymakers become increasingly suspicious of their fellow islanders…

bungalow1

Så fick jag syn på de här vackra pappersarken i fina höstnyanser hos Bungalow. Kanske blir marmorering av papper nästa DIY trend? Jag tänker genast på äldre bokomslag och gärna då i ett bibliotek av Downton Abbeys proportioner.

 

amaryllislok_0

För tidigt att redan tänka på julblommor? Jo, fast kanske ändå inte. Jag brukar välja latmaja varianten och köpa färdiguppdrivna amaryllis lökar, men då det är en av mina absoluta favoritblommor, letar jag alltid efter för mig nya sorter. Väljer man att driva fram löken själv finns det många vackra att välja bland. Så en eller två tänker jag prova på egen hand, och här finns det frestelser kan jag lova!

 

signature

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *