godaste kakorna på länge

fika2

Efter en lördag i full fart blev söndagen desto makligare. Fast jag har hunnit göra mycket men utan att känna mig stressad – bästa! Bakat har jag också, och det var ett tag sedan. Har liksom kommit av mig där, trots att det alltid cirkulerar ett gäng runt köket när det doftat nybakat. Så underlaget finns ju, och jag har alltid tyckt väldigt mycket om att bjuda på hemtrillade läckerbitar, gärna sådana som är enkla och inte så pilliga att göra och med bra ingredienser. Så häromdagen såg jag ett recept på Amaretto Limone kakor – det räcker att det står citron för att jag ska bli lockad,tankarna far också snabbt iväg till någon slags Italien romantik, och så skrevs det upp ingredienser. Ja, de hade strykande åtgång – alla i familjen tyckte om dem och jag fick gömma några i frysen för att kunna njuta dessa även nästa helg. Receptet hittade jag via Fredriks fika – tack så mycket för det!fika1

P.S. Såg att det fanns en variant med mörk choklad och kardemumma också. Även det låter oemotståndligt i mina öron!

signature

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *