Just nu

Jo, den där frökatalogen som kom i brevlådan innan jul och som jag lagt undan någonstans – plötsligt känns det som att jag vill fylla halva trädgården med alla möjliga sorters rosenskära. Det var ovan bild som kickade igång habegäret. Via Instagram och Paulina Veloblooms konto.

Oprah. Det var längesedan jag såg henne på tv, men för amerikanerna känns hon närapå som en institution. När Oprah talar lyssnar man – särskilt när hon lyckas så bra som hon gjorde på Golden Globe galan häromkvällen.

Man kan absolut falla för ett snyggt omslag på en bok – det händer ganska ofta. 20-tals estetik i Den stora utställningen, och en förhoppningsvis spännande berättelse kan passa mig utmärkt så här i januari.

Bio besöket den här månaden får bli aktuella The Post med favoriten Meryl Streep som USA:s första kvinnliga tidningsutgivare för The Washington Post och tog beslutet att stödja New York Times i rapporteringen och de sk Pentagon papers, det som senare blev känt som Watergate skandalen.

Jag ser med lätt avundsjuka på vinterbilder från mina Instagram vänner boendes betydligt längre norrut i landet än jag. Skåne är sannerligen härligt under vår, sommar och höst, men någon vinter att tala om får vi aldrig nu för tiden. Hoppas ni  njuter för fullt! Bild från LIFE.

signature

One comment

  1. Den där rosenskärabilden ger habegär den. När vi åkte hem från landet förra helgen kände jag ett stort sug efter trädgårdsfixande. Vi har ju en hel del att ta tag i på vårt land

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *