Hollywood och sammet

 

woody1

Den ständigt produktive Woody Allen arbetar oförtrutet på, och släpper en film om året. Nu har den senaste, Café Society haft premiär. Den unge Bobby spelad av Jesse Eisenberg blir ivägskickad till sin stenrike filmagent till morbror Steve Carell i Hollywood för miljöombyte, blir förälskad i sekreteraren och rycks med i en virvelvind av nattklubbsliv och filmstjärneglamour. Bitterljuv Woody humor i tjusig 30-tals miljö låter som  en bra höstkaramell i biomörkret.

puder2
Hade man nu kunnat se filmen hemma hade jag gärna suttit uppkrupen på en sådan här ljuvlig golvkudde från danska Christina Lundsteen.

Sammet syns ju överallt för tillfället och visst blir man påverkad och påmind om vilket vackert och behagligt material det är i de ljuvligaste juvelliknande färger. Kuddarna från Christina kostar en slant men är handgjorda i Danmark och av hög kvalitet. Som gjorda för att buffa upp bakom sig där i soffan! Kopplingen mellan Hollywood och sammet är väl inte alltför långsökt.Visst kan man förställa sig att stjärnor som Elisabeth Taylor och Lana Turner haft boudoirer klädda i mängder av sammetsdraperier och fransar?

the-jewles-collection-of-elizabeth-taylor-l-jqgmsp

 

 

Lite höstglamour tycker jag vi kan unna oss på ett eller annat sätt!

 

 

signature

5 comments

  1. Jenny, har inte tagit mig tid att hälsa dig välkommen till bloggandets värld men jag hoppas du känner värmen ändå. Vi hörs ju på instagram nu och då också. Måste säga att det är väldigt roligt att få se mer av dig och i det här formatet även om jag fortsatt njuter av dina pärlor på instagram. Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *