Helg

artilleriet-for-the-home-kitchen-via-stylejuicer-011En helg som börjar med förkylning, känner mig frusen och hängig. Jag har dock planer för de två lediga dagarna som kommer, och en av dem är att få upp den Shaker list i ek jag beställt från Artilleriet. Vår hall behöver piffas upp lite, och jag tänker att denna kan vara fin att hänga upp lite vackert på. Så har vi två infällda garderober där dörrarna ännu inte är ommålade.Först var jag inne på något grönt, men eftersom trappan verkar få den färgen funderar jag  lite på den här röda från Farrow & Ball istället.farrow4318012Det kan nog bli en sväng inom något auktionshus; Lauritz har tema auktion med foton av Christer Strömholm som jag är nyfiken på.

korgtraneAtt man känner sig frusen är en signal om att det är dags att tända brasa och även då att fylla på vedförrådet. Den här korgen från Tranes handelscompagni som tydligen är en potatiskorg, skulle jag gärna ha ved i.

helg

Ja, nu är det Chrysanthemum tider här hos mig – trevlig helg!

signature

4 comments

  1. Har för mig att den heter Rectory Red – gillar namnet också. Ja, det blir inte mycket målande den här helgen, har ingen ork alls och det känns så trist.
   Ambitionen är ju i alla fall att få det klart innan advent!

 1. Hoppas att du kommer ur helgen med en helt annan känsla Jenny! Utan de där trista förkylningskänslorna som jagar och smyger runt.

  Jag tyckte mycket om särskilt den bild du valt ut av Christer Strömholm, är så förtjust i det mörka som jag tycker ger en sån möjlighet att finna känslor i… Jag håller själv på att skapa lite egen fotokonst till våra väggar;)

  Jag är oerhört glad att du kommit med oss in i bloggandet, du är så himla bra! Jag ska verkligen se till att kommentera dina fina inlägg och ropa heja heja lite oftare ❤️

  Kram Tina

  1. Precis så känns det! Smyger och jagar runt. Tycker inte alls om det. Strömholms bilder är ofta lite suggestiva, tycker om att de inte bara är vackra utan ger en känsla av något mer där bakom.
   Jag funderar lite på hur och om jag ska styra upp mina inlägg – än så länge blir det på känsla och det jag tänker på och känner på för stunden. Tack för heja rop! Jag har tänkt detsamma gällande dig och även andra som jag uppskattar. Det känns som att man vill skriva de där raderna för man vet själv hur glad man blir. Och du Tina är i mina ögon en poet. Varm kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *