Med ögon känsliga för grönt och 1900-talets formgivning, en anglofil med stort filmintresse och närapå nördig kunskap om skådespelare och BBC produktioner. Jag är sträng i mina säsongsval och försöker leva här och nu, uppskatta och njuta av det som är bäst med varje månad, må det vara den mörkaste november eller ljusnande vår.

Jag har lusläst Antik & Auktion sedan sent 80-tal, läst konstvetenskap i Lund ( Ja, jag har fyllt 40 ) och samlat på mig kunskap jag har stor nytta av när jag springer på loppis och second hand. Får lätt abstinens om jag missar mina besök där.

Trädgård har jag haft i omgångar, när jag inte hade det märkte jag hur mycket jag saknade det, och är nu tacksam över vårt lilla gröna hörn där jag har plats för mina älskade dahlior som jag odlat länge innan de blev sk trendblommor. Här prioriteras bukettmaterial före matlagningsingredienser, fast några odlingslådor finns det plats för. Det är inte alltför långsökt att det blir en hel del blommande inslag här, men även tidlös formgivning och platser som förhoppningsvis kan inspirera.

Jag ser det mesta i bilder men tycker om att läsa och har alltid trivts med att ha böcker omkring mig, så det här med att knäppa en bild och skriva om den och i bästa fall få till en liten berättelse mår jag bra av och tycker är roligt.

Nu tänker jag prova ett lite större format och önskar välkommen hit!

Instagram: @jennysplockochpinaler